Kies een team

Postadres:

Tel. Clubhuis: 0412-453612
photo_oranje.png photo_oranje2.png
Lancering Arbitrage pagina op de website van MHC Heesch!
Waar kun je informatie vinden over fluiten en spelregels?
Sinds kort is de Arbitrage pagina op onze website gevuld met handige informatie over spelregels voor de diverse teams (met downloads naar de spelregels van de KNHB) en tips voor scheidsrechters. Neem hier een kijkje en als je iets mist, laat het ons weten!
HockeyWerkt Hockeyschool

Na de winterstop start HockeyWerkt weer met de HW Hockeyschool op  MHC Heesch.  Dus ben je een echte hockeyfanaat en krijg je geen genoeg van hockey? Wil je alles uit jezelf halen? Of wil je simpelweg extra techniektraining? Dan kan HW Hockeyschool iets voor jou betekenen!
Wat biedt HW Hockeyschool precies?
Nieuw: Arbitrageplan MHC Heesch
Welke leden worden ingedeeld als scheidsrechter? Wie zijn vrijgesteld om te fluiten? Wat moet je doen als je begeleid wil worden tijdens het fluiten?
Start voorjaarsseizoen
In de week van 13 februari beginnen alle trainingen weer volgens het bekende trainingsschema. In het weekend van 11 en 12 maart begint de competitie. Zowel op de website als in de Lisa app worden de wedstrijdschema’s bekend gemaakt als alle informatie binnen is.

Winterstop

In de winter ligt het veldhockey stil in verband met het weer en de vakanties.
De winterstop voor de Jongste Jeugd start op 5 december. Vanaf deze week zijn er geen trainingen meer voor de Jongste Jeugd. De winterstop voor de Junioren start op 19 december. Tot die tijd zijn er nog trainingen, mits het weer dit toe laat.
Volg de Club op Social Media

Like de Club op Facebook en volg ons op Twitter ! Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Nieuws. Ga naar facebook.com/mhcheesch en twitter.com/mhcheesch of Klik op de Like of Volg Knop Rechtsonder op de Home Page van de website.
Directe links voor als de links hierboven niet werken: